Troldeloppens grupper

Troldeloppens gruppe

Her vil alle nyhederne komme, og andre informationer.

-Troldefund:

Der vil hver mandag og torsdag kl. 20 komme Troldefund.

Men hvad er Troldefund så?

Det er, at der for hver stand vil blive taget 2-3 ting og taget et billede af. Så vil der blevet skrevet på hvert billede hvilken stand, str. og pris. Hver standejer har selv mulighed for at vælge hvad de gerne vil have taget billede af. Og kan hænge det på den bestemte krog som er på alle standene.

Derefter vil det være et ”ja tak” på det billede som man ønsker at købe. Man skal derefter betale med mobilpay eller skrive en besked til Troldeloppen. Efter man har betalt, har man 2 dage til at fortryde sit køb. Fra tredje dage er det bindende.

Troldeloppen Hvem har?

Denne gruppe er for alle som har interesse i at købe eller sælge varer. Her kan man spørge ind til det man søger. Og man kan gøre opmærksom på, det man har eller som kan komme på sin stand. Man kan altid tagge Troldeloppen og det vil blive sat til side for dig, og efterfølgende skal der betales mobilepay. Husk at skrive hvilke stand nr. pris og str.

Troldeloppen standejere

Denne gruppe er en lukket gruppe, kun for standejere. Og man kan søge om indmelding. Man bliver meldt ud en måned efter man har lukket sin stand ned.

Herinde vil der blive sat billeder op af varer som har mistet sit mærke. Og lige så snart ejeren er fundet, vil der blive printet et nyt mærke ud og varen vil blive sat på plads.

Hvis der ikke er en ejer, vil varen ligge i 14 dage i butikken og derefter vil den gå til Troldeloppen. Som kan beholde varen og derefter bestemme hvad der skal ske yderligere.

I gruppen vil der også være en undersøgelse om hvilke mærker, beklædning som der skal lave et fællesstativ til. Der vil også blive løftet for nyheder, muligheder og andet inden det kommer ud andre steder. Hvis det er vigtigt at standejere først får besked.